Beste,

Onderstaand de notificatie welke naar alle klanten zijn verzonden welke beschikken over een Managed WordPress pakket: 


Momenteel maakt u gebruik van onze Managed WordPress service voor het updaten van uw WordPress software, thema en plug-ins.

Dit doen wij uiteraard met de uiterste zorg. Toch blijkt dat wij regelmatig de vraag krijgen wat wij nou exact updaten of dat er een notificatie verzonden kan worden bij updates zodat u, als klant, zelf kan controleren.

Vanaf nu is dit mogelijk! U kunt inzicht krijgen in de updates welke wij installeren op: https://managed-wordpress.h-it.nl hier heeft u de mogelijkheid om uzelf aan te melden voor het ontvangen van een update per e-mail! Via deze methode ( https://managed-wordpress.h-it.nl/inschrijven-voor-updates/ ) ontvangt u een e-mail zodra wij een update notificatie op de website plaatsen.

Om onnodige e-mails te voorkomen kunnen wij u alleen informeren voor kritische updates! Uiteraard kunt u ook voor iedere update een bericht ontvangen.

Wat is er nog meer gewijzigd?

Om onze services duidelijker aan te bieden en nog aantrekkelijker voor u te maken, hebben we de aantal keuzes in services kleiner gemaakt. Hiervoor zijn een aantal pakketten samengevoegd. Mocht het zo zijn dat u daardoor gebruik gaat maken van een service waarvoor wij een lagere vergoeding vragen, wordt dit verrekend door u een langere termijn van deze service gebruik te laten maken voordat er een nieuwe factuur gestuurd wordt.

Per februari bieden wij tevens een inbegrepen service voor het optimaliseren van uw afbeeldingen. Met dit pakket heeft u recht op 50 gratis optimalisaties per maand. Bij de start van deze nieuwe dienst optimaliseren wij uiteraard al uw afbeeldingen. Door het gebruik van kleinere afbeeldingen gebruikt u minder ruimte in het hosting pakket en wordt uw website tevens een stuk sneller.

Vanaf maart sturen wij (weer) een maandelijkse rapportage van de uitgevoerde activiteiten op uw website. Meer hierover volgt binnenkort.

Vragen en/of opmerkingen? Laat het ons weten!

p.s. wist u dat het registreren, verlengen of het verhuizen van een .NL domeinnaam slechts 3,75 kost?Monday, February 4, 2019

« Terug