Gewijzigde pakketten voor Managed WordPress

Beste, Onderstaand de notificatie welke naar alle klanten zijn verzonden welke beschikken over een Managed WordPress pakket:  Momenteel maakt u gebruik van onze Managed WordPress service voor het updaten van uw WordPress software, thema en plug-ins. Dit doen wij uiteraard met de uiterste zorg. Toch blijkt dat wij regelmatig de vraag ... Lees verder »

4th Feb 2019
Welkom in het nieuwe klanten paneel

Beste relatie,Welkom in de vernieuwde versie van het klantenpaneel. Het nieuwe klantenpaneel biedt qua uiterlijk dezelfde functies als voorheen.  Heeft u vragen? Maak gerust een helpticket aan.Om in te loggen in uw account klik rechts bovenin op "login" of klik HIER om in te loggen.Bezoek ook onze hoofd website voor al onze hosting producten ... Lees verder »

24th Jan 2019
.NL domein permanent in prijs verlaagd naar 3,75

Beste relatie, Vanaf vandaag, vrijdag 28 oktober, zijn de prijzen van een .NL domein (registratie, verhuizing of verlenging) verlaagd in prijs naar € 3,75 (exclusief 21% btw). Voor alle nieuwe en bestaande klanten is dit uiteraard van toepassing. Bestaande klanten hoeven niets te doen, de nieuwe prijzen zijn direct actief. Met vriendelijke ... Lees verder »

28th Sep 2018
Migratie vserver09 (02-10-2018)

De onderstaande mail hebben wij verzonden naar de gebruikers op vserver09. Zoals u wellicht weet is H-IT altijd vooruitstrevend om een optimale dienstverlening en (hosting)service te kunnen leveren. Vanuit dat opzicht hebben wij onze huidige servers vervangen voor nieuwere, snellere en nog beter beveiligde servers.   U als klant heeft ... Lees verder »

23rd Sep 2018
Migratie vserver01 (18-09-2018) = afgerond

De onderstaande mail hebben wij verzonden naar de gebruikers op vserver01.   Zoals u wellicht weet is H-IT altijd vooruitstrevend om een optimale dienstverlening en (hosting)service te kunnen leveren. Vanuit dat opzicht hebben wij onze huidige servers vervangen voor nieuwere, snellere en nog beter beveiligde servers.   U als klant heeft ... Lees verder »

18th Sep 2018
Wijziging adresgegevens en telefoonnummer

Beste relatie,Via deze weg willen wij u informeren dat ons postadres is gewijzigd EN wij hebben een nieuw telefoonnummerDe wijziging van het adres wordt de komende dagen ook doorgevoerd in alle domeinregisters. Het is mogelijk dat u hier een bericht over ontvangt. Ons nieuwe adres is:H-IT KenniscentrumGaardsebaan 214881 ME ZundertOns nieuwe ... Lees verder »

29th Aug 2018
Nieuw klantenpaneel (update 30 juni)

Beste relatie, Wij zijn continue bezig om onze dienstverlening te verbeteren. Onderdeel van het verbeteren van deze dienstverlening is het vernieuwen van het klantenpaneel en te integreren in onze toekomstige nieuwe website. De eerste stap is vandaag gezetten met het vervangen van het 'oude' uiterlijk van het klantenpaneel. De functionaliteiten ... Lees verder »

30th Jun 2018
Onderhoud vserver01

Beste relatie,Op woensdag 13 juni 2018 zal er onderhoud uitgevoerd worden op vserver01 en zal starten om 22:00 Het doel van het onderhoud is om de server te voorzien van een nieuwe, en veel snellere, versie van PHP en om de beveiliging nog verder te optimaliseren.  Ook passen wij een techniek toe waarbij het 'vermogen' van de server netjes ... Lees verder »

12th Jun 2018
(Opgelost) Netwerkstoring

Beste relatie,

Wij hebben, met een doorlooptijd van 1 uur en 14 minuten, een storing gehad op een aantal van onze servers.
De storing vond plaats in het netwerk. De oorzaak is gevonden en deze is gemeld bij de leverancier.

Indien er vragen en/of opmerkingen zijn vernemen wij die graag van u.

Excuses voor het ongemak.

H-IT Hosting

22nd Feb 2018
(Opgelost) Vserver09: Extra onderhoud

Beste relatie,Op vserver09 wordt momenteel extra ongepland onderhoud uitgevoerd.Tijdens dit onderhoud is het mogelijk dat er een aantal onderbrekingen zullen zijn van de dienstverlening.Start: 14 Januari om 11:15 Einde: 14 Januari om 12:18  Het onderhoud is gericht op het verbeteren van de stabiliteit van de server en het isoleren van ... Lees verder »

14th Jan 2018